Mina reflektioner

Skaldjur är dyr kattmat

with 7 comments

Skaldjur är nog den dyraste kattmat man kan köpa, katten här hemma älskar skaldjur, han äter gärna såväl havskräftor, hummer och räkor. Nu får han ju inte det för jämna, utan han får en andel när vi tvåbenta ska äta skaldjur, men katten anser nog att hans andel är för liten.

Uppenbarligen kan katten dofta sig till skaldjur, i går kväll plockade jag fram en hink med havskräftor från kylen, det tog några sekunder, sedan stod katten i köket och jamade. Idag skulle jag göra en het pastarätt med räkor, jag passade på att öppna burken med räkor i lake när katten var upptagen ute på balkongen. Det tog bara sekunder sedan strök sig katten kring mina ben, han ville ha räkor, katten har uppenbarligen en känsla för när det serveras skaldjur.

Written by melkerlarsson

22 augusti, 2021 den 21:03

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Luktsinnet är det inget fel på. Mina vet nästan innan jag tar fram ett skinkpaket ur kylen att det är skinka på G. Skaldjur och fisk äter dom inte. Men det gör jag 😊

    Gillad av 2 personer

    maria65a

    22 augusti, 2021 at 21:14

    • Katten här hemma älskar skaldjur i alla former, ligger han i sovrummet och sover så försöker jag försiktigt öppna ex en burk med räkor i lake, spolar med kranen i diskbänken och höjer ljudet på radion. Detta hjälper dock inte det minsta, inom två sekunder står han i köket. Dessutom tror jag katten känner igen förpackningarna.

      Gillad av 2 personer

      melkerlarsson

      22 augusti, 2021 at 21:20

  2. Han har bra smak den där katten. Intelligent verkar han också vara. Hoppas han fick sig ett skrovmål.

    Gillad av 2 personer

    Eva

    22 augusti, 2021 at 21:28

    • Idag fick han ca 15 räkor, igår fick han ett par stjärtar havskräftor och han skulle nog ledigt tugga i sig en stjärt från en hummer om han bara fick, men där går gränsen, att servera en katt hummer gör jag inte, även om han kan få en bit från klon eller så.

      Gillad av 1 person

      melkerlarsson

      22 augusti, 2021 at 21:32

  3. Han bör vara belåten!

    Gillad av 1 person

    Eva

    23 augusti, 2021 at 09:27


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.