Mina reflektioner

En dag på kontoret

with 4 comments

Idag blev det en dag på kontoret och där var det tämligen gott om folk jag säger så, sedan restriktionerna upphörde för någon vecka sedan ska vi vistas på kontoret en dag i veckan, så här mycket folk har jag inte sett på kontoret sedan i mars 2020.

Det var dock ett dumt val att åka till kontoret just idag, det ösregnade på morgonen, så jag blev ganska blöt under den korta promenaden till tunnelbanan i Skarpnäck och från Thorildsplan till kontoret. Jag hade även sällskap av min dramaten och i den låg min inköpslista för dagens inköp på ICA Maxi Lindhagen, inköpslistan blev så blöt att bläcket flöt ut och inköpslistan blev oläslig, tur att man har ett gott minne.

Men kollegan som cyklade ca 20 kilometer till jobbet var betydligt blötare än vad jag var, så skönt att någon fattat ett sämre beslut än det jag tog.

Summa summarum, jag skulle åkt till jobbet en annan dag…

Idag måste sonen bestämma sig, ska han vara hemma i helgen eller ej, jag vill planera, ska jag laga mat till en eller två personer? Jag gillar att planera och blir det bara matlagning till en person så låter jag nog någon annan laga maten till mig, jag går ut och äter.

Written by melkerlarsson

6 oktober, 2021 den 16:25

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vädret i Stockholm på hösten kan verkligen vara utmanande! Jag har arbetat med färdtjänst och sjukresor sen 1989. Tyvärr arbetslös sen 2020 efter outsourcing.

    Gillad av 1 person

    Lena

    6 oktober, 2021 at 20:32

    • Beklagar verkligen att du blev av med ditt arbete p g a outsourcing, har personligen inte så mycket kontakt med färdtjänsten men ibland korsars vägarna.

      Gilla

      melkerlarsson

      6 oktober, 2021 at 21:59

  2. Vilken underlig känsla det måste vara att komma till kontoret igen och att det dessutom finns arbetskamrater där. Det var kanske värt att bli blöt 😀
    Lycka till med att få sonen att bestämma sig. Han kanske tycker att det räcker att ta beslutet på lördag morgon. Men visst vill man planera om man har någon annan att ta hänsyn till. Nu för tiden är jag mycket mer spontan och dagsform och lust avgör om jag ska laga någon mat eller ta fram en matlåda. Det händer att det bara blir några mackor också.

    Gillad av 1 person

    ibod11 - Ingrid

    6 oktober, 2021 at 21:18

    • Man planerar nog mer om man har barn som bor hemma, ser fram emot när den tiden är över, snart så händer det…

      Gilla

      melkerlarsson

      6 oktober, 2021 at 21:49


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: