Mina reflektioner

Idag höll jag mig i närområdet

with 4 comments

Vaknade min vana trogen tämligen tidigt denna lördag, hade vissa planer på att ge mig in till stan, men kom på att idag går Stockholm Marathon, så det var en tanke som försvann ganska så kvickt. Stockholm Marathon går ju normalt i början av juni, men i år sköts loppet fram till idag p g a coronarestriktionerna.

Efter en tidig frukost, strax efter klockan sex, så blev det en sväng till duschen och därefter slappade jag på sängen ihop med katten under några timmar, tror till och med att jag somnade om en stund innan jag begav mig ut på promenad i närområdet.

Det blev en ganska så skön dag, +12 och tämligen vindstilla, det är inte illa när vi närmar oss mitten av oktober. Kom på att jag tog en nästan identisk bild med ovanstående förra hösten, dock lite senare på året, den 25 oktober, se bilden nedan.

Jag tänker mycket när jag är ute och promenerar på egen hand, idag planerade jag nästa veckas matsedel och nästa veckas jobb, jo jag vet att jag är ledig på helgerna, men jag fungerar så och trivs med det. Undrar vad jag ska planera när jag gått i pension?, jag kommer nog på något, det är några år kvar, så jag får planera för att ha något att planera för även när jag gått i pension.

Under kvällen blir det förstås en del fotboll på TV, det är landskampsuppehåll, så det är bara landskamper på TV, då jag föredrar ligafotboll gillar jag inte dom veckor när det är uppehåll för VM-kval mm.

Written by melkerlarsson

9 oktober, 2021 den 16:20

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tror att det helt naturligt nya tankar efter pensionen såvida man inte levt för sitt arbete. Det finns så mycket att planera! Eller kanske planera att planera mer sällan?

  Gillad av 1 person

  maria65a

  9 oktober, 2021 at 18:29

 2. Fina motiv är värda att fotas om och om igen. Tänk bara på hur ofta du har fått se fjällen hos mig 😀 Båda dina bilder är vackra och jag skulle nog också ta fram kameran om jag kom dit.
  Kanske upptäcker du att det är skönt att minska planerandet lite. Mat kommer du säkert fortsätta att planera för men det kan vara ganska skönt att vara spontan och rätta sig efter väder och vad man har lust att göra.

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  10 oktober, 2021 at 20:05

  • Jo, vi får se, men har man planering i blodet så är det knepigt. Men jag kommer säkerligen hitta något att planera för när jag blir pensionär en vacker dag. Det finns alltid något som behöver planeras.

   Gilla

   melkerlarsson

   10 oktober, 2021 at 20:13


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: