Mina reflektioner

En kulturell fredag

with 2 comments

Efter ett möte i morse så var jag ledig, fram på förmiddagen tog jag tunnelbanan in till stan och promenerade ut mot Skeppsholmen och ArkDes och Moderna museet.

Huvudsyftet med att besöka just ArkDes var förstås att besöka den traditionella pepparkaksutställningen där visas pepparkakshus som bakats av allmänheten som tävlar i tre klasser, barn, vuxna och proffs, ex designers. Årets tema är tillsammans, vilket bidrog till att det blev många pepparkakshus på temat coronapandemin. Jag hittade som vanligt många favoriter, det var svårt att välja ut en bild, men jag fastnade för pepparkakshuset med järnvägstema.

Jag passade även på att besöka ArkDes övriga utställningar, så jag kom att besöka utställningen om Sigurd Lewerentz ytterligare en gång och det kommer att bli minst ett besök till. Därefter besökte jag Moderna museets utställningar, så det blev en riktigt kulturell fredag.

Written by melkerlarsson

3 december, 2021 den 16:42

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Självklart valde du tågmotivet 😀 Jag vet någon mer som skulle göra det (han lämnar f ö SJ om knappt två månader och han längtar bort. Det blir MTR Mälartrafik i stället).

    Gillad av 2 personer

    ibod11 - Ingrid

    4 december, 2021 at 12:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: