Mina reflektioner

En promenad i närområdet

with 4 comments

Idag blev det en promenad i närområdet, hade ingen lust att åka in till stan när det skulle vara en demonstration mot vaccinationspass, sådana tillställningar med en salig blandning av deltagare kan sluta i princip hur som helst = kaos.

Så det blev en promenad om 12 – 13 kilometer hemmavid, jag kom bland annat att passera Skogskyrkogården, till min glädje noterar jag att jag ännu inte sett någon åka pulka nedför Almhöjden under denna vinter, hoppas att det fortsätter så.

Under veckan har bortåt 50% av mina kollegor på sektionen insjuknat i den nya virusvarianten omikron, så det är väl bara en tidsfråga innan den hittar hem till mig. Nu fick vi ju här hemma corona tidigt, i mars 2020, ursprungsviruset med andra ord. Vilket skydd vi har på grund av detta har jag ingen aning om, men förhoppningsvis ett hyfsat skydd, i alla fall mot svår sjukdom.

Jag har i alla fall vidtagit vissa åtgärder och sett till att vi har mat hemma för 14 dagar, mat som i de flesta fall är enkel att tillaga för min del, allt såvida omikron skulle hitta hem till mig.

Written by melkerlarsson

22 januari, 2022 den 18:06

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Klokt att du håller dig borta från demonstrationsområdet. Det blev säkert en mycket härligare vinterpromenad där du gick.

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  22 januari, 2022 at 19:28

 2. Bra att vara förberedd. Själv har jag inte haft corona. Än.

  Gillad av 1 person

  maria65a

  22 januari, 2022 at 19:57

  • Jo, jag var väl förberedd när corona dök upp här hemmavid i mars 2020, hade ett rejält lager med mat mm. Så här i efterhand måste jag säga att det var klokt

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   22 januari, 2022 at 20:43


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: