Mina reflektioner

En isig promenad hemmavid

with one comment

Igår blev det en stadspromenad, idag en promenad i närområdet, Nils van der Poels framfart på skridskoisen i Kina följde jag via radio i mobilens hörlurar under promenaden.

Jag avstår inte från en promenad för en potentiell chans till en guldmedalj i OS, då väljer jag att följa dramat med hjälp av radiosporten, men när det kommer till intressanta fotbollsmatcher är det en helt annan sak.

Ovan Skogskyrkogården med Almhöjden i fonden, idag kändes det mer som en dag i mitten av mars än en dag i början av februari, är det en följd av klimatförändringarna, kanske det.

Det var rejält isigt ute, särskilt på gångvägar som låg i skugga, så jag var glad för att jag tagit på mig mina dubbskor. Jag såg dock många som halkade omkring, i en svag nedförsbacke kom en ung kvinna med barnvagn minst sagt på glid, hon gled som en skridskoåkare i tio – femton meter innan hon fick fast mark under fötterna.

Annons

Written by melkerlarsson

6 februari, 2022 den 16:10

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. På vår promenad under lördagen fick vi gå försiktig när det kom skuggiga partier. Lömsk beläggning på asfalten.
    Idag blev det ingen promenad för mig. Ett problem med vänsterfoten gör det svårt. Uppstod i tisdags och jag ringde 1177 igår när det blev värre efter promenaden. Jag ville veta hur blodpropp fungerar. Men de trodde det var en senknuta och rekommenderade vila några dagar, försiktig massage, och högt läge med foten när jag sitter. Man får väl hoppas att de har rätt 😉

    Gillad av 1 person

    Lollo

    6 februari, 2022 at 21:41


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: