Mina reflektioner

Blötsnö

with 5 comments

Idag är det inte direkt något inbjudande väder utanför fönstret, blötsnön faller ner och på gatorna är det riktigt slaskigt. Så det blev en sen frukost med äggröra och rökt skinka medans Vasaloppet på TVn fick stå för underhållningen.

Vädret i Vasaloppsspåret verkar lika trist som det utanför fönstret, förstår inte hur man frivilligt kan anmäla sig till ett skidlopp på nio mil, men då det blir fullbokat varje år så finns det uppenbarligen tillräckligt med självplågare. Efter målgång blir det en sväng till den lokala ICA butiken, dels ska det handlas mat för den kommande veckan, dels ska jag hämta den andra och sista av de böcker jag beställde på nätet. Därefter blir det en dag inomhus…

Written by melkerlarsson

3 mars, 2019 den 10:54

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det blir inte bara fullbokat – det är ju fullbokat i tjejvasan, stafettvasan och gud vet vilka fler varianter på vasaloppet som finns. Jag gissar att vi nordbor är förtjusta i att plåga oss själva 🙂 (undertecknad undantagen, plågar mig helst så lite som möjligt – ha ha)

    Gilla

    Anne

    3 mars, 2019 at 11:59

  2. Här har snöat hela natten och dagen. Snön kommer inte uppifrån, utan från sidan. Österifrån såklart. Sonen kommer inte ut med bilen. Fortsätter det såhär kommer han inte kunna ta dig till jobbet i morgon. Allt är bara vitt, vitt, vitt och det bara fortsätter…….
    😨

    Gillad av 1 person

  3. Jag sitter hellre i soffan och tittar medan andra plågar sig i skidspåren 🙂 Men jag kan förstå att det känns härligt när man har klarat av ett vasalopp. Lyckohormoner frigörs och man känner stolthet över prestationen. Jag är ändå nöjd med att vara åskådare inomhus 🙂

    Gillad av 1 person

    ibod11 - Ingrid

    3 mars, 2019 at 18:31


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.