Mina reflektioner

Minigolf i Malmö

with one comment

Under min och sonens vistelse i Malmö rådde det värmebölja, den hetaste dagen av dessa, +31, valde vi att ta det lite lugnt, vi valde att ägna oss åt att spela minigolf.

Efter frukosten på hotellet promenerade vi bort till Malmö Folkets park för att spela minigolf på Malmö äventyrsgolf, en bana med Malmötema, där man spelar sig igenom ikoniska Malmöbyggnader, precis som man kan göra på minigolfbanan i Tolv Stockholm där man spelar sig igenom eller runt Stockholmsbyggnader och på Siggesta gård, där man spelar sig igenom eller runt kända landmärken och byggnader på Värmdö.

Efter två rundor på Malmö äventyrsgolf återvände vi till hotellet för att kyla ner oss på det svala hotellrummet och dricka vatten, mycket vatten. Därefter promenerade vi åt andra hållet, ut mot Ribbensborg för att spela minigolf på en annan bana, Ribban Green Golf. Banorna på Ribban Green Golf var relativt utmanande (kanske man skulle säga svåra) även för så pass vana spelare som oss. Vi gick två rundor i värmen innan vi promenerade tillbaka till hotellet för en välbehövlig paus och svalka innan kvällens middag.

Trots hettan kom vi denna dag att promenera över 15 kilometer inklusive kvällspromenaden, hur orkade vi med detta i värmen? Vi rörde oss hela tiden i öst- västlig riktning, vilket gjorde att vi under större delen av promenaden kunde hålla oss i skugga, dessutom drack vi väldigt mycket vatten under dagen.

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Jag hade inte klarat det, trots vatten och skugga. Bra gjort av er 🙂

    Gillad av 1 person

    Kristallina

    3 juli, 2019 at 18:50


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.