Mina reflektioner

En Stockholmspromenad

leave a comment »

Idag tog jag tunnelbanan in till stan för att promenera, normalt är detta en halvdag på jobbet för mig, men då jag arbetade under några helger i maj när vädret var trist så kunde jag unna mig en dag med utevistelse.

Jag kan konstatera att jag prioriterade rätt, i dag bjöds det på ett soligt och hyfsat varmt väder, framför allt under förmiddagen. Jag klev av tunnelbanan vid T-centralen och promenerade utefter Strandvägen ut mot Djurgården, jag tittade in en stund på Skansen för att titta på årets björnungar och för att besöka en toalett.

Efter det korta Skansenbesöket promenerade jag åter in mot stan, då insåg jag att många tar studenten idag, det märktes på stan så att säga, men långt i från som vanligt, de förbjudna studentflaken lös med sin frånvaro. Studenterna är dock fyndiga, en del hade hyrt båt som dom åkte runt på, Stockholm är ju nordens Venedig så det är inga problem att hitta spännande stråk att åka på. Andra hade hyrt en buss, en sk partybuss, så dagens ungdom är uppfinningsrik även i dessa tider.

Nationaldagen lär knappast firas i naturen som tänkt, detta p g a vädret, regn, så den kommer att firas på något annat sätt.

Annons

Written by melkerlarsson

6 juni, 2020 den 00:01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: