Mina reflektioner

En kylig promenad i närområdet

with 7 comments

I morse vaknade jag kvart över åtta, vilket är väldigt sent för att vara mig, precis som igår blev det klämgrillade toast till frukost, man får ju passa på att lyxa till det när tid finns.

Jag valde att blunda för allt som skulle behöva göras här hemma, smög mig in till garderoben och hämtade lite kläder i garderoben som finns där inne, tyckte mig höra ett svagt och sömnigt god morgon från sonen, men han sov vidare. Därefter gav jag mig ut på en promenad, det som behöver fixas med hemma kan gott anstå ytterligare några timmar.

Listuddens koloniområde

Idag höll jag mig söder om Skarpnäck, i Listuddens och Odlarens koloniområden hade de flesta stugor och odlare gått i vinterdvala, vid enstaka stugor rådde det aktivitet, men de flesta var igenbommade inför vintern. Jag fortsatte genom Lilla Sköndal och ner mot Stora Sköndal, sedan Lilla Sköndal byggdes har det blivit såväl enklare och trevligare att promenera till såväl Sköndal och Farsta.

Annons

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag tyckte det var bättre innan när macken låg nere i korsningen och jag hade cykelväg till jobbet. Cykelväg utan fartgupp som det är genom Lilla Sköndal. Egentligen borde det heta Nya Sköndal för lilla Sköndal är husen vid Cirkel K

  Gillad av 1 person

  maria65a

  28 november, 2021 at 15:38

  • Jag blev glad när stenkrossen försvann, var inte rolig att passera och att gång och cykelvägen breddades. Har inte tänkt på alla fartgupp.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   28 november, 2021 at 15:54

   • Noterade senast när jag cyklade att någon måste ha klagat för nu går dom inte ändå ut i kanten på vägen som de gjort i flera år

    Gillad av 1 person

    maria65a

    28 november, 2021 at 15:55

   • Dom borde bara behöva täcka så mycket att en bil ska behöva sakta in, inte en cyklist, känns feltänkt, men nu verkar dom ha ändrat sig, men det kan även bero på att avrinningen av vatten hindrades.

    Gillad av 1 person

    melkerlarsson

    28 november, 2021 at 16:14

 2. Man måste tillåta sig att ibland strunta i alla måsten och bara göra det man vill. Jag gillar morgonpromenader så jag har full förståelse för att du gjorde det valet. Det som måste fixas finns kvar när man får lust och tid att ta itu med det 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  28 november, 2021 at 16:59

 3. Du har verkligen tillgång till fina promenadområden där du bor.

  Gillad av 1 person

  Eva

  29 november, 2021 at 09:35


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: