Mina reflektioner

Två promenader på Skogskyrkogården i helgen

with 7 comments

Under helgen blev det två promenader på Skogskyrkogården för min del, en bra plats när man vill hålla fysisk distans som smittad av coronaviruset.

För min del har det släppt, jag tackar snart Coronaviruset för besöket och vinkar tack och adjö, å må du aldrig komma åter. Detta efter mer än en vecka med en mix av torrhosta, snuva, halsont och en extrem muskelvärk eller kanske rättare sagt muskelsmärtor. Muskelvärken har känts som en extrem träningsvärk, smärtorna som att någon samtidigt sticker mängder med nålar i armar och ben. Corona jämförs ofta med en vanlig influensa, men jag skulle vilja poängtera en sak, den går längre ner i andningssystemet än en vanlig influensa, det kändes i mina lungor om jag säger så, det var en helt ny upplevelse för mig, det var ingen kul upplevelse.

– Har vi testat oss? Nej, varför ska vi som är i grunden friska belasta sjukvården “bara för att få veta?” Vi tillhör m a o den stora gruppen som inte syns på isbergets topp, vi befinner oss under havsytan och vi är i dagsläget många som befinner sig under havsytan under isbergets topp.

Jag räknar mig snart som frisk, men jag är fortfarande mycket sliten och trött, men jag skulle de flesta dagar kunnat gått till jobbet, tror dock inte att mina kollegor skulle uppskattat en gubbe med torrhosta på kontoret, så dom har jag träffat via Skype och andra digitala kanaler.

Gällande Skogskyrkogården skulle jag vilja rekommendera en dokumentär om Skogskyrkogården på SVT-play, men skynda på, programmet är bara tillgängligt till den 29 april 2020.

Annons

Written by melkerlarsson

29 mars, 2020 den 16:55

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tack för tipset om Skogskyrkogården. Har sett den, men den är väl värd att se om. Skönt höra att du nästan är bra. Som du beskriver förloppet av viruset verkar det ganska jobbigt även i den ”mildare” versionen. Naturligtvis inte jämförbart med den svårare, men ändå. God bättring!

  Gillad av 2 personer

  Eva

  29 mars, 2020 at 17:20

  • Jag vill gärna framhålla detta med påverkan på lungorna, det skiljer från en vanlig säsongsinfluensa. Trots att det var milt är jag ganska så sliten, men glad å andra sidan, nu kan jag röra mig utan att vara en smittbärare eller riskera att bli smittad.

   Gillad av 2 personer

   melkerlarsson

   29 mars, 2020 at 17:30

 2. Kanske kan jag t o m gratulera till att du nu har klarat av det här och kan gå vidare. Förhoppningsvis blir du immun för alltid.

  Gillad av 2 personer

  ibod11 - Ingrid

  29 mars, 2020 at 21:16

 3. Skönt att faran är över. Fortsätt att krya på dig!

  Gillad av 2 personer

  storstadsnatur

  30 mars, 2020 at 12:11

 4. Krya på dig och skönt att höra att det går att klara sig igenom den även om det verkar vara tufft.

  Gillad av 1 person

  Anna

  31 mars, 2020 at 20:03


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: