Mina reflektioner

Fjärde dagen med åska

with 4 comments

Idag gick jag ut tämligen tidigt på en promenad i närområdet, sonen sov fortfarande djupt, han märkte förstås inte att jag var inne i hans rum och plockade lite kläder ur en av mina garderober.

Ärligt talat tror jag att hade kunnat klivit på honom när han låg och sov, utan att han hade vaknat, sådana är tonåringar, dom sover och dom sover väldigt länge. Jag gick i alla fall ut på en promenad i närområdet, allt som oftast passerar jag då Skogskyrkogården, så även idag.

När jag låste upp lägenhetsdörren vid halv tvåtiden hade jag avverkat närmare 12 kilometer, den sega tonåringen hade precis klivit upp, sådant är livet, man är inte längre småbarnsförälder. Jag inledde mitt sommarprojekt, att röja för att ge plats för ett skrivbord, jag kommer behöva ”slakta” min 15 – 20 åriga IKEA sekretär som ska få lämna plats för skrivbordet. Det som återfinns i sekretären kommer behöva flyttas till de två skåp där jag idag förvarar mina kokböcker, dessa slänger jag dock inte. Så för kokböckerna måste jag bereda plats i bokhyllan, ja ni fattar, katten på råttan, råttan på repet och så vidare, i slutändan blev det mycket som kastades. En del av denna processen är redan inledd sedan tidigare.

Sonen blev inspirerad och började röja i sitt rum, såväl nödvändigt som välbehövligt, som pappa kan man uppenbarligen fortfarande inspirera sin son till stordåd, under arbetet kunde vi återigen konstatera att det åskade, för fjärde dagen i rad.

På kvällen blev det Sushi från Umi Sushi som återfinns runt hörnet, Sushi i världsklass och det sushistället hittar man runt hörnet, kan det bli bättre, NEJ.

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Först sover inte barn så mycket alls på natten och efter 15 år så vill de inte ens vakna på dagen.

  Gillad av 1 person

  maria65a

  13 augusti, 2021 at 07:08

  • Min son sov faktiskt utmärkt på nätterna som liten, så man hade lite tur där, har hört skräckberättelser från kollegor och bekanta. Däremot vaknade han tidigt, då tänkte jag att jag skulle ge igen när han blev tonåring, men har hittills inte gjort det, men han vet att det kommer, men inte när….

   Gilla

   melkerlarsson

   13 augusti, 2021 at 15:30

 2. Det känns som väldigt avlägset att ha ungdomar hemma som sover halva dagarna. Men så var det även hos oss under en period. Den största sjusovaren var min son och enligt honom fanns det inga normala människor som gick och la sig före 02.00. Enligt den teorin är det många år sedan även han blev onormal och numera har vi ungefär samma dygnsrytm 😀 Snällt att du inte klev på din son men jag ser med spänning fram emot hur du ska hämnas 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  13 augusti, 2021 at 18:09


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: